Skip to Content

Qui si mangia bene!

Autentica pizza Napolitana

Barcelona Ibiza

La nonna, l'origen de tot

Cada diumenge familiars i amics es reunien a casa de Rosa Donna Rummo per a gaudir d'un festí de pizza i pasta fresca. Rosa Donna Rummo utilitzava solament els ingredients més frescos de proximitat, que ella mateixa recollia en el seu flamant Fiat 500 vermell, per la qual cosa els vilatans la van sobrenomenar ‘Pummarola’ (tomàquet en dialecte napolità).

La seva família la va animar a crear un negoci per les seves habilitats culinàries.

Naixement de Pizzeria Pummarola


En 1945 va inaugurar una petita pizzeria a Nàpols. La va cridar Pummarola, com ja li coneixien tots. Ràpidament es va convertir en un èxit. Durant més de dues dècades clients de tota Itàlia freqüentaven aquesta petita pizzeria. Després de molts anys de satisfer als clients Rosa Donna Rummo va morir i amb ella el nom de Pummarola. Tristament cap dels seus fills va continuar amb el negoci.

Com va arribar aquesta pizzeria napoletana a Barcelona


No obstant això, 50 anys després, moguts pel record de la seva àvia i la seva pizzeria, els seus quatre nets van decidir restaurar el llegat de Pummarola. Primer van obrir diverses pizzeries a FloridaJust després, Antonio, el més gran dels quatre germans, obre una altra pizzeria a Barcelona al Carrer Parlament, pròxima al restaurat Mercat de Sant AntoniL'èxit a Barcelona va ser tan gran que després de només un any, els quatre germans van decidir compartir la delícia dels seus productes amb els habitants i turistes de la magnífica illa d'Eivissa amb Pummarola IbizaPer a recrear l'ambient del restaurant original, a cadascuna de les pizzeries Pummarola, exhibeixen una rèplica del seu flamant Fiat 500 vermell.


Grazie nonna… ti vogliamo bene! 
Barcelona
Ibiza
Se debe especificar una dirección para que un mapa esté incrustado